Häll käften eller var tyst! Det är bara att välja!

Nu har det fan gått för långt med alla dessa jävla skönhetsideal och skit. Följande konversation utspelades på bussen hem av två trådsmala tonårstjejer.

"Asså guuuuud! Jag är så jävla tjock! Titta på mig."
. "Men asså hallå! Du har ju i alla fall bröst, titta på mig då. Jag är ju som en jävla planka.".

Detta leder till att jag vänder mig om, tittar på tjejerna i fråga, hånler och vänder mig sedan om igen.
Det som stör mig i den konversation är just det faktum att tonåringstjejers världsbild verkar vara så fruktansvärt skev att jag blir mörkrädd. För det första borde ni som känner er träffade tänka efter litegrann innan ni kastar ur er något så urbota dumt. Fattar ni inte att andra som faktiskt lider av övervikt tar illa vid sig av en sådan kommentar? Håll i så fall hellre käften. För det andra så är man inte tjock om man kan gömma sig bakom en lyktstolpe. Den dagen då du inte kan se dina bröst för att dubbelhakorna är i vägen kan vi börja diskutera övervikt men inte innan dess.
Jag klassificerar ovanstående kommentar som "ofrivillig mobbing". Ska ni inte börja skära er i armarna för att era lår är tjockare än vänster lillfinger också? Fy fan vad arg jag blir när jag hör sånt där.

Matten stämmer inte.

Varför blir man alltid pissnödig när man är på väg hem? Vad fan beror det på? Spelar ingen roll när man gick på toaletten innan det, det slår aldrig fel. Fruktansvärt irriterande när man kliver av bussen på väg hem från jobbet och måste gå som en skadskjuten skata för att man är så in i helvete pissnödig. Inte vill man ställa sig och strila efter gångvägen där vem som helst kan gå förbi heller. Så istället får man medan man går där som en halt elefant bestämma sig för en av två saker. Antingen fort som fan hitta ett avskilt ställe att "slanga loss" på eller knipa ihop tills man kommer hem och därigenom riskera att pissa ner sig. Jag kan ha varit på toaletten precis innan jag klev på bussen en kvart tidigare men lik förbannat blir jag pissnödig så fort jag kliver av bussen och ska gå den korta biten fram till dörren. Jag får inte den matematiken att gå ihop.

Värdelöst vetande!

I helgen satt jag och min bästa kompis och pratade om kökort över en öl och då kom jag på att det mest lönlösa som man nånsin får lära sig måste vara när man på körskolan får backa runt gathörn. När fan ska man ha användning för det? Ska jag vända och köra tillbaka så gör jag en U-sväng. Det går jävligt mycket fortare och är jävligt mycket säkrare för mina medtrafikanter. Ni som har körkort kan tänka er in i situationen att stanna bilen, lägga i backen, backa runt gathörnet bara för att upptäcka att det kommer en bil bakifrån varpå man måste köra tillbaka och börja om. Är det då inte lättare att bara köra till nästa korsning och U-svänga? Rätta mig om jag har fel.

RSS 2.0