Sluta tuta!

Som dom flesta kanske vet så är Fotbolls-VM i full gång borta i Sydafrika. TV sänder alla matcher och jag har tittat så mycket jag kunnat. Men det finns en sak med detta Fotbolls-VM som stör mig, mer än många andra saker faktiskt.

Dessa förbannade Vuvuzelas som låter högt så in i helvete att öronen blöder. 10'000 jävla Vuvuzelas som låter konstant och simultant i min jävla TV. Det spelar ingen roll hur mycket jag sänker volymen på TV:n heller, dom låter lika jävla mycket för det.

För er som inte är intresserade av fotboll så kan jag berätta att en Vuvuzela är en lur som man blåser i, vilket genererar ett ljud som kan väcka döda.

Det som stör mig mest är att dessa jävla trumpeter kommer sprida sig som en löpeld över hela Europa och resten av den fotbolls-spelande världen vilket kommer leda till att man kommer få höra dom vid varje ligamatch som man tittar på, oavsett liga. Jag ryser faktiskt vid den tanken.

Äh, det var inget!

Visst är det irriterande när någon påkallar uppmärksamhet och sedan inte har något att säga? Håll då käften för fan.

Jag stör mig på människor som påkallar min uppmärksamhet och sedan häver ur sig ett "Nej, det var inget!". Om ni inte vill nåt så säg då inget överhuvudtaget. Har även varit med om människor som upprepade gånger påkallar min uppmärksamhet och sedan... "inget". Det slutar dock inte där.

Det har vid tillfälle även hänt att någon har sökt min uppmärksamet och avbrutit en pågående konversation och inte velat något. Vad beror detta på? Bekräftelsebehov? Attentionwhore? Vad?

Någon som vet?

Royalist? I helvete heller!

Nu är jag fan spyless på allt prat om "bröllopet". Jag skiter väl för fan i hur Victorias och Daniels jävla bröllopstårta ser ut eller vilket märke däcken på bilarna i bröllopskortegen har. Jag är fan med och betalar deras förbannade bröllop och vill då heller inte få det nedtryckt i halsen så långt att jag behöver en rektoskopi för att titta på det.

Var man än har vänt blicken den senaste månaden så har det varit Victoria hit och Daniel dit. Exklusiva och djupgående intervjuer på varenda jävla kanal. RÄCKER DET INTE NU!? Hört så jävla mycket om den där tårtan nu att jag kan känna smaken av den.

Det är väl jätteroligt att hon gifter sig och kan föra det kungliga blodet vidare i framtiden men låt mig slippa se skiten!

Favorit i repris!?

Det finns fan ingenting som stör mig mer än tonåringar som ska leka tuffa för sina kompisar.

Idag, på bussen hem så satt det en tonårsgrabb bakom mig. Han satt där och skröt om allt för sina kompisar och efter ungefär 10 minuter så sprack jag. Jag tog helt sonika av mig skon, vände mig om, smällde skon i huvudet på killen för att påkalla hans uppmärksamhet och sa sedan till honom.

"Vad fan är ditt problem?! Jag och 14 andra personer på den här bussen vill INTE veta vilka brudar du har knullat, vilka kiosker du har rånat eller varför din morsa slår dig! Håll käften eller kliv av bussen! Skryta för dina polare kan du göra på hemmaplan!"

Jag blev så jävla irriterad och detta scenario fick mig att brinna. Jag har jävligt lång stubin i vanliga fall men sånt där gör mig faktiskt jävligt förbannad.

Jävla sikhjärnor!

När man jobbar inom restaurang som jag gör så stöter man väldigt ofta på störande människor och element. Där jag jobbar har vi för vana att kalla dom Jürgens. Var den oskyldige tysken kommer in i bilden vet jag inte men dom störande elementen på mitt jobb kommer i framtida blogginlägg att kallas för Jürgen.

Så till agendan för idag. Jürgens!
En gäst, idag onsdag den 2 juni beställer in en Ryggbiff, maten går ut ur köket och äts. En halvtimme senare kommer en nästan tom tallrik tillbaka in i köket med ett meddelande från gästen att köttet var segt, vilket hela personalstyrkan kom överens om att det inte var. Vad i helvete! Ät för fan inte upp maten om du vill klaga på att den var dålig! Vill du byta bord för att stolen har fel färg också? Klagar du till kassaexpediten på Hemmakväll för att filmen du hyrde var dålig? Laga din egen jävla mat om det inte passar.

Nästa gång det kommer in en sån gäst ska jag fan binda fast dom i stolen, tvångsmata dom med skurtrasor och Alexander Rybaks schlagervinnare på högsta volym!

Gör som jag säger! Inte som jag gör.

Fan vad jag stör mig på människor som inte ens kan ta dom enklaste instruktioner. Om jag ber någon att göra något så förväntar jag mig att den personen gör just det jag bett denne om, inte något annat. Exempelvis köpa en tidning. Det är inte direkt raketfysik.

"Kan inte du vara snäll och springa och köpa Slitz åt mig?". Sagt och gjort. Den ombedde gör det jag bett denne om, kommer tillbaka 4 TIMMAR senare... med FEL TIDNING! Hur jävla svårt är det att köpa en tidningsjävel? Vet du inte vad det är för tidning så fråga då för helvete! Be om lite detaljer. Jag tänker inte slå ner dig för att du inte vet vad det är för tidning. Enkla jävla intsruktioner som till och med en död apa skulle förstå.

Var fan är världen på väg? All denna dumhet och ingen att stå till svars för den!

RSS 2.0