Så jävla onödigt!

Vad fan ska 50-öringar vara bra till? Dom gör ingen som helst nytta, bara samlas på hög utan att användas. Dom går inte att använda som parkeringspengar då automaterna inte tar emot dom. Ingen bryr sig om dom överhuvudtaget. Jag hörde att dom t.o.m ska höja panten på tomburkar till en krona istället för 50 öre. Avskaffa dom NU!

Avskaffa dom och höj eller sänk priserna på dom varor som kostar 67,50 (exempelvis) till jämna tiotal istället. Så jävla meningslösa är dom. Tar bara plats. Jag personligen brukar faktiskt kasta bort dom när jag får dom i växel, alternativt dricksa 50 öre på Konsum. För vem fan vill ha 3,50 tillbaka när man köper någonting? Det enda man egentligen kan göra med 50-öringar, förutsatt att man har en plastpåse full, är att gå till banken och sätta in dom på kontot. Detta lönar sig dock inte det minsta om man har 4 st som ligger på bordet och skräpar.

Jag frågar mig återigen. Vad gör dom för nytta?

Tar du betalt per drink eller är det ett paketpris?

Spritluder känner vi nog alla till, och många har säkert erfarenhet av dom med. För er som inte vet, ska jag lite kort förklara detta. Ett spritluder, eller sprithora som dom också kallas är en tjej som gör precis vad som helst på krogen för gratis alkohol. Jag träffade på en sådan tjej i helgen.

Allting hände efter jobbet när jag gick för att ta mig en öl på mitt nya stammisställe. Öl, hockey och samtal med vänner när det kommer in två tjejer genom dörren. Den ena av dessa hade ett minimalt linne på sig med öppen rygg och ett av dom djupaste dekolletage jag någonsin har sett.
Det första den här tjejen gör, efter att ha beställt i baren (där hennes kompis betalade) är att gå och sätta sig hos ett grabbgäng en bit in i lokalen, presenterar sig och börjar hångla med första, bästa kille i detta grabbgäng. "Det kanske var hennes pojkvän?" tänker ni då. Nej, det var det inte kan jag tala om. Detta vet jag med säkerhet eftersom att samma tjej en halvtimme senare kommer och sätter sig vid mitt bord och öppnar med kommentaren "Jag känner igen dig från någonstans. Var bor du?".
Efter en stunds konverserande uppdagas det att hon är nyss fyllda 18 år och har tagit miste på person varpå hon helt oblygt drar sitt linne åt sidan, börjar ta sig själv på brösten och ställer mig frågan, "Tycker du jag har små bröst?". I ett sånt läge är det väldigt uppenbart vad personen i fråga är ute efter och utvägen är att spela nonchalant och likgiltig. En kort stund efter detta så ringer hennes kompis efter skjuts, då hon påstår att hon mår illa och vill åka hem. Sagt och gjort, skjutsen kommer och jag får av "sprithorans" kompis veta att det är hennes pojkvän som står och väntar utanför.

Vissa tjejer gör verkligen allt för uppmärksamhet och alkohol. Det får mig att fundera över deras uppväxt. Limmade deras föräldrar fast leksakerna i golvet när dom var små? Måste man tala om för dom att man inte ska äta skalet på apelsinen?


Dagen D!

Idag!, tänker jag inte störa mig på något utan idag tänker jag vara glad, filantropisk och ocynisk. Idag (mina kära läsare -dom få jag har-) så har jag dragit mitt strå till stacken. Så detta blogginlägg, är ett skrytinlägg. Hör och häpna.

Jag var på krogen ikväll, och när jag kommer ut från krogen så står Piketbussen där, på ren rutin, och jag som väntar på nattbussen hem får en idé. På fullaste allvar så ställer jag mig och börjar plocka sopor från gatan och kasta i papperskorgen. Varför tänker ni då. Jo, p.g.a att jag var uttråkad och väntade på nattbussen hem. Så varför inte dra erat strå till stacken och hjälpa till lite... i förebyggande syfte.

Jag hänvisar till ett tidigare blogginlägg där en viss person skäller ut vederbörande bloggare efter noter för att jag tar alldeles för mycker sevetter när jag ska äta på MaX.
Med detta blogginlägg vill jag därför täppa till truten på alla er som tycker att jag (i detta fallet) tar för mycket servetter när jag ska fyllekäka. För nu har jag jävlar i mig gjort mitt! Nu är det klart! Nu kan inte jag- som enskild privatperson- göra bort mig ur en ren miljömässig synpunkt.

RSS 2.0