R.I.P. Ronnie!

Det är med sorg i hjärtat som jag skriver detta inlägg.

Ronnie James Dio, en stor hårdrocksikon har gått ur tiden efter en tids cancersjukdom. 67 år gammal lämnade en av dom största hårdrockssångarna jordelivet. Med en lång karriär som sångare i bl.a Black Sabbath, Rainbow och det egna bandet Dio har han gjort stora hitlåtar som Holy Diver, Long live Rock N' roll och Man on the Silver mountain och efter en 40-årig karriär har han nu alltså kastat in handduken.

Hedra hans minne genom att lyssna igenom hans musik och njut av allt det bra han gett oss hårdrocksälskare.

Än är inte den sista idioten född!

Ibland funderar jag verkligen på hur mycket dumhet det finns omkring oss hela tiden. Med dumhet i det här fallet menar jag varningstexter på diverse saker. "Rökning orsakar cancer!" på cigarettpaketen till exempel... no fucking shit Sherlock! Det vet väl vem fan som helst i dagens samhälle att rökning orsakar cancer. En annan varningstext som fångade min irritation var skriven på en Jack Vegas-maskin på krogen. Där stod att läsa "Visa legitimation när du spelar om du är under 23." Hur fan ska det gå till på en spelautomat?

Det finns hur många exempel som helst på såna här varningstexter, "Använd inte denna cykel innan du läst igenom och fullständigt begripit instruktionsboken!" Jaha? Det är en cykel! Kan man läsa det, förstå och inte kan cykla så är det fan i mig på tiden att lära sig. Inte sant?

Visst jag förstår att dom "måste" sätta dit dom där texterna för att slippa stämningar, missförstånd eller dylikt men kan dom inte då formulera sig på ett sätt som INTE dumförklarar alla. Det är lite som att skriva "Den här bilen går fort!" på en Ferrari eller, "Slicka inte på lågan!" på en cigarettändare.

RSS 2.0