Har man tankarna på annat, så får man skylla sig själv.

Igår hände det någonting som störde mig. Jag är på jobbet, mobilen ringer, dolt nummer och jag svarar. I andra änden av luren hör jag en tjejröst som utan att presentera sig berättar om att hon sminkat sig i en timme sedan duschat och då varit tvungen att sminka sig igen. Samtalet bryts efter en stund och då ringer samma person upp igen och eftersom jag är på jobbet och inte tänker på just det, just då, så svarar jag igen. Det som stör mig i det är inte det att hon berättar om en så trivial sak som att sminka sig två gånger utan det faktum att hon inte presenterade sig. Ringer man från dolt nummer presenterar man sig, om det inte är en busringning förstås. Men busringer man så använder man sig i 9 fall av 10 av en pseudonym ändå. I vanliga fall brukar jag inte svara när någon ringer från dolt nummer men en viss förmildrandre omständighet gör att jag är så illa tvungen.
    Nu såhär i efterhand kan jag bara skratta åt det när jag fått reda på vem det var som ringde, men igår var det väldigt störande.

MOBILSATAN!!!

Vad fan är det med folk att inte kunna gå och prata i telefon samtidigt. Hur jävla svårt är det? Var en snabb sväng på stan idag innan jobbet. Trång gata, många ivägen och jag hamnar bakom en kille i min egen ålder som stannar för att svara i mobilen. Vad händer sen? Jo, han STANNAR hon för att svara i telefon. Vilket leder till att jag går in i honom och det slutar med att jag måste be han om ursäkt. VAD I HELVETE! Skaffa dig lite jävla simultanförmåga för i helvete! Hur jävla svårt är det att svara i mobilen i steget? Det är för fan inte kvantfysik vi pratar om. Sluta hålla upp gångtrafiken bakom dig och lär dig svara utan att stanna, ditt jävla mongo! Det här är fan något som gör mig arg! På riktigt! Kan man inte svara i mobilen när man går på stan UTAN att stanna så ska man antingen stanna hemma eller inte ha mobiltelefon överhuvudtaget.

Nej, jag är inte dum i huvudet. Jag håller bara inte med dig.

"Vad fan säger du? Gillar du inte den filmen? Är du dum i huvudet? Den är ju hur bra som helst!" Någon som känner igen detta? Vadå dum i huvudet? För att jag inte gillar en viss film? Vad har det med dumhet att göra? Kan inte folk bara acceptera att jag inte gillar allt som dom gör. Sluta vara så förbannat inskränkta och trångsynta. Tänk lite längre än eran egen underläpp för fan. "Är du dum i huvudet?". Jävla kommentar för att man inte håller med om något. Det tyder enligt mig enbart på att folk är så jävla trångsynta att dom vägrar inse att människor har olika åsikter om allt. Såna människor klarar jag bara inte av. Öppna ögonen för omvärlden för fan. Jävla översittare säger jag. Hur skulle världen se ut om alla tyckte likadant om allt? Den världen vill i alla fall inte jag leva i.

RSS 2.0