Saltad nota?

Jag förstår verkligen inte hur en del människor tänker. Ta vissa restauranggäster som exempel. Det händer mig titt som tätt att någon missnöjd gäst skickar tillbaka mat för att den är för osalt. Varning! Varning! Vadå osalt? Det står ju för fan salt på bordet. Blir man så jävla handlingsförlamad när man går på restaurang att man inte kan salta en jävla maträtt? Eller det kanske bara handlar om lathet och faktumet att man är på restaurang och man förväntar sig att alla andra ska sköta saker åt en. Hur gör ni hemma? Går över till grannen med tallriken och ber dom salta eran jävla mat?
Saltet finns där av just den anledningen att man ska salta maten själv, annars hade det ju inte funnits salt på borden. Att man skickar tillbaka maten för att den är för lite eller för mycket stekt kan jag absolut förstå, men inte för att maten är osalt. Men det finns tydligen folk till allt.

Kommentarer
Postat av: Linda

Det finns folk till allt tydligen.

2009-11-16 @ 18:53:31
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: Camilla

Men visst om det vore för att maten var FÖR salt... men vem fan kan inte salta sin egen mat på bordet?!?!?! idioter

2009-11-17 @ 11:29:15
URL: http://liljaah.blogspot.com
Postat av: Jogn

Man kan nästan inte bli förvånad när det gäller folk. Även om detta inte har med inlägget att göra men just när det gäller hur folk kan vara gällande vad som helst se granfejden. Har slutat se pga att jag blir mörkrädd och törs fan knappt vistas med folk efter man sett ett avsnitt. Folk är fan sjuka hahah

2009-12-09 @ 15:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0