Ursäkta mig, kan du backa lite? Du står på min penis!

Jag fullkomligt hatar bussträngsel. Varför är det så in i helvete bråttom att komma in först på bussen? Jag begriper inte det. Bussen åker inte förrän alla passagerare har stigit på i alla fall, ni hinner, jag lovar. Sluta trängas för fan!
Det värsta är ändå att trängseln börjar innan bussen ens har anlänt till hållplatsen. Nån annan än jag som missar logiken i det? Där står folk packade som sillar och väntar på bussen för att "få en bra plats att sitta på". Det är för fan inte mellanstadiet då man prompt skulle vara först in i klassrummet för att få bästa platsen längst bak. Jag blir mörkrädd.

Saltad nota?

Jag förstår verkligen inte hur en del människor tänker. Ta vissa restauranggäster som exempel. Det händer mig titt som tätt att någon missnöjd gäst skickar tillbaka mat för att den är för osalt. Varning! Varning! Vadå osalt? Det står ju för fan salt på bordet. Blir man så jävla handlingsförlamad när man går på restaurang att man inte kan salta en jävla maträtt? Eller det kanske bara handlar om lathet och faktumet att man är på restaurang och man förväntar sig att alla andra ska sköta saker åt en. Hur gör ni hemma? Går över till grannen med tallriken och ber dom salta eran jävla mat?
Saltet finns där av just den anledningen att man ska salta maten själv, annars hade det ju inte funnits salt på borden. Att man skickar tillbaka maten för att den är för lite eller för mycket stekt kan jag absolut förstå, men inte för att maten är osalt. Men det finns tydligen folk till allt.

Plastic(un)fantastic!

Jag hörde något oroväckande på radion idag. Om en undersökning som gjorts i Stockholmsområdet. Undersökningen gjorde gällande att mer än 50% av dom utfrågade 16-åringarna var villiga att plastikoperera sig. Detta fick mig smått irriterad då det verkar som att människor idag pratar om plastikoperationer som att det vore någon jävla trend.

Missförstå mig inte. Jag är inte emot plastikoperationer på så sätt men när folk ska operera sig som andra byter underkläder stör det mig. Det är självklart att alla bestämmer över sin egen kropp, men det finns ju gränser.

RSS 2.0