Vahetere!?

Visst är det otroligt irriterande när man glömmer bort namn på filmer, skådisar, låtar eller dylikt när man som mest behöver komma ihåg dom? Murphy's lag! Allt som kan gå åt helvete kommer att gå åt helvete! Det slår aldrig fel! Tror det händer oss alla väldigt ofta.

Ni vet, när man sitter och diskuterar vad som helst med någon kompis eller sina föräldrar och man ska ge någon svar på tal eller bara komma med något intelligent instick i konversationen och man har glömt bort poängen! "Men vad heter det....?".

Ett annat scenario är när man pratar om musik eller filmer man gillar och ska namnge ett eller det andra och man har glömt bort namnet. "Vad fan heter låten nu igen? Den där som är så jävla bra. Som han vad han nu heter gjorde känd och sen gjorde hon den andra en cover som slog igenom ännu större än han...vad heter den? Du vet!? Han som var med i den där filmen med hon...som var gift med han den där andra snubben i den där TV-serien. Den där serien med han som dog och var tillsammans med hon som spelade in den där jättegamla filmen med vad heter hans mamma? Han i alla fall...han är bra.".

Jag hatar när det blir så och jag blir så fruktansvärt irriterad på mig själv när det händer.

RSS 2.0